COLOR VISION

Shop

O nama

COLOR VISION

Ukratko o nama

Jedan smo od vodećih distributera molerskog alata i pribora, boja i lakova, lak sprejeva, abrazivnih materijala i pratećih pribora. Stečenu poziciju kod svih naših partnera nastojimo svakodnevno da učvršćujemo kroz kompletan i stabilan asortiman, logistikom koja je neizostavni dio ukupne ponude. Uveli smo savremene tehnologije u najzahtjevnije segmente poslovanja kako bi obezbjedili tačne i brze isporuke poručenih artikala kao temelj na kojem se gradi dugoročno povjerenje.

Brzina i preciznost u dostavi kao i veoma izbalansiran odnos cijene i kvaliteta svih artikala u asortimanu osnovni su parametri na kojima se temelji naša poslovna filozofija. Dosljedni smo u stavu da svi artikli iz asortimana budu jednako kvalitetni i sigurani za upotrebu na svim tržištima na kojima smo prisutni te da ispunjavaju i najzahtevnije propise i kriterije.

Color vision je svojom inovativnom i modernom filozofijom poslovanja prerasla u savremenu veleprodaju, prilagođenu izazovima današnjice koja pored svog brand-a, asortimanski objedinjuje ugledne evropske i svjetske proizvođače. 

Zbog prepoznatljivosti našeg asortimana koji se konstantno širi i prilagođava potrebama i željama kupaca, odlučili smo da ponudimo Premium brend Pantera.

Pantera je nastala kao rezultat stalnih ulaganja u kvalitet proizvoda, nadahnuti potrebama savremenog kupca, modernim dizajnom,koji se odlikuje kvalitetom i pristupačnim cijenama koji mogu zadovoljiti potrebe i najzahtjevnijih kupaca.

Uvjereni smo da dolaze pozitivni poslovni trendovi u kojima će se navedeni brend prepoznati kao pouzdan partner sa jasnim odgovorom na zahtjeve savremenog kupca.

Image Policy

Naša vizija i misija

Inovativnom i modernom filozofijom poslovanja prerasli smo u savremenu veleprodaju, prilagođenu izazovima današnjice koja pored svog brand-a, asortimanski objedinjuje ugledne evropske i svjetske proizvođače.
Image Policy

1000+ Zadovoljnih kupaca

Veoma nam je stalo da svi naši partneri i kupci budu zadovoljni, shodno tome uvažavamo njihove prijedloge i sugestije, nastojimo da im budemo jaka podrška i oslonac u poslovanju.

Poruke klijenata

Šta klijenti i kupci govore o nama